Cred ca albumele cu "d-ale gurii" sunt cele mai "stufoase" albume ale mele.. Si din acest motiv am zis sa deschid un album nou, in care voi posta poze cu preparatele mele incepand de azi, 17.01.2015.
Musaca din carne de pui. In loc de felii de cartofi/ vinete/ etc.. , ai mei prefera piure de cartofi facut de mine. E mai usor si mai gustos. Deasupra presar putin pesmet si devine usor crocant.
Pleurotus,mai bun decat carnea!
Primăvara iubirii să iti inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cât mai frumos! La Multi Ani!
Te pup!
:) Aceea este o musaca. Eu prefer sa folosesc piure de cartofi in locul feliilor de cartofi.
Asadar, am inabusit ceapa, morcov ras fin, carnea +cimbru, sare, piper; am lasat sa se racoreasca; am legat compozitia cu 2 oua si 2-3 linguri de smantana), am facut piure, apoi am cladit-o, straturi-straturi. Deasupra am pus felii subtiri de bacon (din Lidl) si cascaval ras (tot Lidl). Am dat-o la cuptor, si gata !
Hristos a inviat!
Cand vad ca postezi ceva aici, stiu ca gasec ceva interesant. Uite, asta mi-a atras atentia si incerc sa ghicesc ce o fi si cum i-ai dat acea forma de clopot. :)
andruta.sunphoto.ro/1000__PAPA_BUN_3/106546923
Adevarat a inviat!
Iei un castron juma de sfera( Ikea). Pui in el folie si il tapetezi cu felii de rulada taiate cam de 1cm grosime. Adaugi compozitia. Eu am avut compozitie de cheesecake. Poti folosi inghetata cumparata, dar tinuta putin la temp camerei, ca sa devina putin moale. Deasupra mai pui un rand de feliu de rulada. Dai la frigider (congelator - daca ai avut inghetata) si cand o servesti , tragi putin de folie ca s-o dezlipesti de castron; pui o farfurie si rastorni dintr-o miscare. Rulada e din comert. Nu lua cu glazura!
Am inteles: la tine se mananca mult si bine! :D Eu nu mai am copiii acasa si ma gandesc cu dor la un tort... nu-l fac, ca-l mananc singura... al meu are diabet.
O am de pe facebook / Tasty. .. Copy/paste... :)
In mare, e asa: pui la fiert apa cu sare. Cand fierbe, arunci buchetelele de broccoli. Fierbi fix 2 min si le scoti. Le toci marunt si peste ele adaugi : cascaval ras (Lidl), 3 linguri pesmet, ceapa verde, usturoi pisat, sare, piper, ketchup iute, 2 oua. (eu am avut 2 buc broccoli din Lidl). Am format bilute si le-am copt (180grade C) pe hartie, in tava, 12 min, apoi le-am intors si le-am mai copt inca 5-8 min. Nu trebuie sa se usuce.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.